Dostava i isporuka

Trošak dostave unutar Hrvatske

Trošak dostave za sve narudžbe iznad 40 EUR je BESPLATAN. Trošak dostave za narudžbe do 40 EUR iznosi 4 EUR. Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 3 radna dana od dana primitka novčane uplate korisnika/Kupca na bankovni račun tvrtke SILVER FOR YOU d.o.o., izuzev slučajeva u kojima naručenih proizvoda trenutno nema na skladištu. Ukoliko se radi o takvom slučaju, moguće je da će se dostava proizvoda odužiti za period prvotno potreban da se naručeni proizvod pribavi u skladište iz kojeg se izdaju proizvodi za prodaju putem Web Shopa CHARM SILVER.

Ukoliko poduzeće SILVER FOR YOU d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prodajno osoblje kontaktirat će Kupca telefonom ili e-mailom radi dogovora o zamjeni proizvoda ili otkazivanju naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Trošak dostave naplaćuje se prilikom izračuna svih troškova narudžbe i prema tarifi dostavne službe. Svi proizvodi dostavljaju se brzom dostavnom službom GLS Croatia d.o.o. u roku 3 radna dana od primitka novčane uplate Kupca na račun tvrtke SILVER FOR YOU d.o.o.