Načini plaćanja

Plaćanje proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

  1. Plaćanje pouzećem – nakit se plaća po dostavi zaposleniku GLS Croatia d.o.o. kurirske službe. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.
  2. Plaćanje općom uplatnicom – proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Web Shop CHARM SILVER prosljeđuje e-mailom podatke potrebne za plaćanje općom uplatnicom. Sve podatke je potrebno točno upisati u opću uplatnicu i izvršiti uplatu u roku od 7 dana. Nakon primitka dokaza o uplati izvršit će se dostava narudžbe na kućnu adresu PLATITELJA.
  3. Plaćanje internet bankarstvom – proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Web Shop CHARM SILVER prosljeđuje e-mailom sve potrebne podatke za izvršenje plaćanja.
  4. Plaćanje kreditnim karticama – primamo kartice MasterCard, Maestro, Visa, Diners, DinaCard, Discover.

        

Kupac koji plaća kreditnom karticom (ili PayPal-om) automatski se vodi na sigurne i zaštićene SSL stranice na kojima upisuje potrebne podatke sa kartice/PayPal računa.

Plaćanje na 2 do 6 rata moguće je uz Diners kreditnu karticu.

Novčani primitak Kupca podrazumijeva zaprimljenu uplatu na žiro račun SILVER FOR YOU d.o.o. Novčani primitak na računu poduzeća SILVER FOR YOU d.o.o. vidljiv je sljedeći radni dan, odnosno u roku 24-48 sati od trenutka plaćanja (ne računajući vikende, blagdana i praznike). Uplate koje je Kupac izvršio u petak najčešće su vidljive u ponedjeljak, kada se proizvodi šalju brzom dostavnom službom.

SILVER FOR YOU d.o.o. koristi CorvusPay za online plaćanja.

CorvusPay je fleksibilna, maksimalno pouzdana, visoko dostupna Internet Payment Gateway usluga za plaćanje karticama u web trgovinama, provjerena kroz milijune transakcija provedenih za više stotina trgovaca iz Hrvatske i regije. CorvusPay od 2012. godine posjeduje Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), najviši informacijski sigurnosni standard za organizacije koje pohranjuju, procesiraju ili prenose informacije o karticama i njihovim vlasnicima. Definiran je na globalnoj razini od strane najjačih kartičnih organizacija.